Наталия Водянова бременна с четвъртото си дете


Руският модел Наталия Водянова е бременна от френския милиардер Антоан Арно, който съобщи прекрасната новина на страницата си във Фейсбук.

Наталия Водянова бременна с четвъртото си дете"Ние много искахме трите прекрасни деца да си имат братче или сестричка. И много скоро това най-накрая ще се случи. Нашето дете ще се появи на бял свят следващата година и ще бъде четвъртото дете на Наталия и първото за мен. Надявам се той или тя да наследи външността на своята майка и чувството за хумор на своя татко, но само да не бъде обратното", написа Арно.

По-късно информацията във Фейсбук беше потвърдена и от самата Водянова, която добави, че заради бременността си е била принудена да отклони няколко делови предложения.

"Много съм благодарна на моето семейства за търпението и разбирането и особено на тези, които нищо не знаеха за моето положение... Ние очакваме новото попълнение през май следващата година", написа Водянова.

Тя и Антоан Арно потвърдиха слуховете за своя роман през лятото на 2011, след като моделът се раздели с бившия си мъж Джъстин Портман. Наталия беше омъжена за него в течение на 10 години и му роди двама сина и една дъщеря - Лукас, Виктор и Нева.


Източник: РИА "Новости"
Снимка: facebook.com