Стартира "Ерген на годината" 2013

За първи път избираме най-желаните мъже в България


За първи път стартира класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. Медиен партньор на инициативата е светския сайт SVETSKO.BG, на чиято страница се намира и самата платформа за гласуване. Това е първата по рода си класация в България, която цели да покаже свободните мъже в категориите - Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика.


Стартира


Най-популярните светски медии по цял свят организират подобни класации от много време насам. ЕРГЕН НА ГОДИНА ще бъде подкрепена и от много водещи медии у нас.

В родната надпревара всеки може да подкрепи своят фаворит, като има право да гласува само веднъж във всяка една от четирите категории.

Ергените са избирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези за които всички говорят. Най-желаните БГ ергени - красиви и не толкова добре изглеждащи, щастливи или нещастни в любовта, но до един чаровни, популярни и не чак толкова известни. Подобна разноцветна компания от най-изкушаващите свободни мъже на републиката е събрана в специалната селекция. Общите критерии за подбор са: да са ергени, да са в устата на хората и наоколо им да пърхат красиви жени. За първи път в класацията са включени и наследниците на едни от най-заможните фамилии в нашата страна.


Стартира


Стартира


Стартира


За всяка календарна година единствено читателите ще са тези, които ще избират по един победител във всяка една от категориите.

Кампанията за избор на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2013 ще продължи шест месеца /от октомври 2013 до март 2014/.

На бляскаво светско събитие в началото на април ще бъдат провъзгласени най-желаните ергени на България за 2013. Самата церемония е замислена по доста нестандартен начин като ще има и благотворителен характер.


Стартира


Стартира


Организаторите имат идея от следващата година топ-ергените да бъдат номинирани от най-известните светски журналисти в България.

Тези пък, които се считат за достатъчно известни, богати, красиви и желани, и не се намират в класацията, да не губят надежда, а да очакват новите номинации.


Стартира


Стартира


Стартира


Снимки:
Григор Димитров, Владимир Карамазов, Кубрат Пулев, Слави Трифонов,
Денис Касъмов, Юксел Кадриев, Орлин Павлов и Кристиан Вигенин