Хитовият музикант Naughty Boy гостува в България

Хитовият музикант Naughty Boy гостува в България Световноизвестният музикант Naughty Boy гостува за първи път в България и на Балканите, по покана на „Син сити”, където ще представи най-големите си хитове. Всеки, докоснал се поне веднъж до неговата музика, няма как да не остане възхитен.

Naughty Boy нахлува с "гръм  и трясък" в средите на музикалната сцена през 2009 г. с хит сингъла „Diamond Rings" на Emeli Sande. Амбициозният, млад и изключително продуктивен британски текстописец, продуцент и музикант не оставя нещата до тук, а продължава с  „Wiley" и „Never Be Your woman" (2010). Надарен  с невероятната дарба  да прави хит след хит, той прави записи за UK рапърите Chipmunk и Wiley, както и за  Emeli Sande. Naughty Boy и Sande, с която сформират много силен екип и истинско партньорство продължават работата си заедно и успехът става техен верен спътник. През 2011 и 2012 г. талантливият музикант работи върху записите за Леона Люис, Черил Коул, JLS, Дженифър Хъдсън, Алиша Диксън и Tinie Tempah. Следват съвместни проекти с Алиша Диксън, JLS, Лили Алън, Александра Бърк и Дженифър Хъдсън. Той също така прави  записи за Professor Green, Черил Коул и Tinie Tempah. Khan пише и за Леона Люис през 2012 г., също така е сценарист и продуцент  на "When It Hurts"  на Glassheart. Работи върху записи за Риана, Fantasia Burrino  и копродукцията "Лудите неща" с Will.I.Am за Черил Коул.

През 2013 г., Naughty Boy подготвя  дебютния си албум – Hotel Cabana. Албумът е с изпълнители и световно известни имена като Emeli Sande,  Ed Sheeran, Gabrielle и много други. Той е предшестван с излизането на един от  десетте най-добри сингълa “Wonder" (с участието на Sande) и хит номер едно „La La La" с участието на Сам Смит, който не спира да оглавява европейските класации и е един от най-слушаните сингли в България. Новият му хит – „Lifted” – отново с успешното сътрудничество на Emeli Sande, е един от най-силните хитове през последните месеци на 2013 година и е в топ десет на Обединеното кралство. Самият  дебютен  албум  „Hotel Cabana” достигна номер две в Обединеното кралство, което е безспорен успех и признание за творчеството на Naughty Boy.

Снимка:

1. Naughty Boy
Фото: "Син Сити"