За да сте по-привлекателни на първа среща - заложете на татуировка


За да сте по-привлекателни на първа среща - заложете на татуировкаВъпреки противоречивите мнения относно тази тема, ново проучване разкри, че 50% от хората смятат татуировките за привлекателни на първа среща.

Според 35% от мъжете татуировката подсказва, че едно момиче е вълнуващо и необикновено.

Една четвърт от жените също смятат, че нарисуваните мъже имат друга по-приключенска кръв.

Но татуировките имат и лоша страна, особено ако сте написали името на бивш приятел или нещо свързано с "любовта" или "омразата" си към него/нея.

57% от мъжете признават, че няма да се чувстват добре, ако всеки път, когато погледнат половинката си, си спомнят за нейната стара връзка.

62% от момичетата са на мнение, че хубавата татуировка може дори да играе като реклама за уменията на мъжа в спалнята.

35% от представителките на слабия пол биха одобрили, ако половинката им има татус на ръката, гърба и рамото, но не и на друго място.

26% от мъжете пък обичат да виждат мастило по кръста на приятелката си, тъй като той се смята за една от най-чувствените места от женското тяло.

59% са съгласни, че на специални поводи като сватби те трябва да бъдат скрити, тъй като повечето татуси не са много подходящи с официална рокля.

Според повечето мъже и жени (80%) татуировките на цяла част от тялото, например гърба или бедрото, са нежелателни.

Източник: БГНЕС

* Ние все пак ви предлагаме да си помислите добре дали си заслужава риска за здравето преди да се отправите към най-близкия салон и да си направите татуировка.