Миранда Кер за живота

Миранда Кер за животаВ последната си фотосесия и интервю за списание "Cosmopolitan" супермоделът Миранда Кер показа, че не е просто поредното красиво лице от обложката.

30-годишната Миранда е втора в класацията на най-скъпо платените модели в света, омъжена е за един от най-популярните холивудски актьори Орландо Блум, от когото роди очарователното момченце Флин. Неотдавна моделката навлезе и в бизнеса, създавайки серия биопродукти грижа за кожата. Нейната козметична линия Kora за момента се продава само в САЩ.

"Аз съм далеч по-силна, отколкото си мислят хората", сподели Миранда Кер в интервюто. "Създадох собствена компания, в нея инвестирах собствени пари и в момента следя за всеки аспект от нейната работа", добавя тя.

Миранда отбелязва, че суровите отношения в света на моделния бизнес са я направили "дебелокожа".

"Днес животът ми е далеч по-балансиран, откогато и да било друг път. Сигурно, защото в началото на кариерата ми имаше толкова много ограничения и неща, от които трябваше да се отказвам. Затова пък научих да се обичам", признава супермоделът.

Миранда Кер е омъжена на изкусителния Орландо Блум и признава, че едно от най-силните й чувства към него е уважението.

"Нашият син Флин казва, че мама работи, а татко играе, но тъй като таткото играе на сцена, в думите му има определен смисъл", шегува се красавицата и веднага подчертава сериозно: "Когато гледах Орландо на Бродуей в "Ромео и Жулиета", бях направо потресена. Да притежаваш такава енергия и да играеш шест дни в седмицата...Изпитвам голямо уважение към него".

Източник: БГНЕС