Мъжете не харесват жени в леопардови дрехи

Мъжете не харесват жени в леопардови дрехи Леопардови дрехи, космати ботуши, големи слънчеви очила и дълги обеци са само малка част от нещата, които жените само си мислят, че привличат силния пол.

Номер едно в класацията с модни дрехи, които отблъскват мъжете са леопардовите принтове. Мнозинството от господата предпочитат естествения външен вид вместо удължената коса, пиърсинга, тежкия грим и ултра високите токчета. Гащеризоните и неоновите нокти също попадат в графата "отблъскващи" според мнението на момчетата.

От своя страна дамите не си падат по мъже в розови дънки, бейзболни шапки, изкуствен тен и шалове. Модните идоли за представителките на слабия пол са Дейвид Бекъм, Джордж Клуни и Брад Пит. Мъжете пък харесват стила на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, Виктория Бекъм и Кели Брук.

Проучването показва още, че 47% от жените биха се съгласили на втора среща, ако мъжът покаже лош нюх към тенденциите в сравнение с 55% от мъжете. Въпреки това, по-малко вероятно е мъжете да прекратят връзката си заради модни свади. Само 11% от господата са се разделяли с момиче, защото не можели да понасят вкуса й. БГНЕС