Най-бързата бяла жена в света - Ивет Лалова се омъжи в тоалет от Bridal Fashion


Най-бързата бяла жена в света - Ивет Лалова се омъжи за дългогодишния си приятел - световноизвестния лекоатлет Симоне Колио. Церемонията се състоя в италианския град Риети на 21.09.2013 пред много гости от българския и световен спортен хайлайф.

Булката бе ослепителна в тоалет на италианската марка за висша мода "Atelier Aimee" - представена в България от "Bridal Fashion".


Най-бързата бяла жена в света - Ивет Лалова се омъжи в тоалет от Bridal Fashion


Тоалетът е изработен от 35 метра естествена коприна в романтичен стил с модерен дизайн и красив шлейф.

Копринени рози в три контрастиращи нюанса на зеленото, изработени ръчно при сложен технологичен процес акцентираха и придаваха свежест на тоалета.

Създадената фирма в града на любовта Верона адресира колекциите към булките, които имат безгранични желания за тоалет. Булчинските рокли от тази марка се създават по индивидуални мерки и се изпълняват в рамките на 1- 2 месеца, което превръща "Atelier Aimee" в една от малкото кутюр фирми в света, която изработва сватбени тоалети make to order.

Целият процес по създаването на шедьоврите с тази марка е описан в специален линк в www.aimee.it.


Най-бързата бяла жена в света - Ивет Лалова се омъжи в тоалет от Bridal Fashion


Булката с тоалет на "Atelier Aimee" е винаги различна и запомняща се.

Мейв Кенеди, Катлийн Кенеди, Симона Вентура, Йоланте Кабау, съпругата на футболната звезда Уесли Снайдер, министър Мара Карфаня, Кремена Халваджиян са част от ВИП клиентите на марката.

Фотосесии с тоалети на фирмата са заснели "Мисис Европейски Съюз 2010" - Елена Караколева, "Мисис България Вселена 2010" - Паолина Петракиева и руският топ модел - Наталия Водянова.

"Atelier Aimee" изработва официални рокли както за оперните певици от миланската "La Scala", така и за модните къщи "Dior", "Versace", "Dolce&Gabbana", "Gucci", които се носят от холивудските звезди на червения килим.


Най-бързата бяла жена в света - Ивет Лалова се омъжи в тоалет от Bridal Fashion


Във филма "Шаферът" с участието на Патрик Демпси, актрисата Мишел Монъгън смени няколко тоалета на италианската фирма.

Воалът на булката е изработен от копринена бамбула и е от последната колекция на испанския гигант "Pronovias", фирмата номер едно в света в булчинската мода, а "Bridal Fashion" e ексклузивен представител на марката в България и двоен премиум дилър.