Парис Хилтън ще бъде гост в новия сезон на Вип Брадър 2013

Парис Хилтън ще бъде гост в новия сезон на Вип Брадър 2013От Novanews.bg съобщиха, че в Стъклената къща ще влезе не кой да е, а милионерската наследничка Парис Хилтън.

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време", казва Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

За съжаление да се доведе личност от този ранг в България се оказва нелека задача. Екипът на телевизията работи денонощно, за да успее да осигури Парис Хилтън във VIP Brother. Заради часовата разлика преговорите с агента й започват в 20.00 часа българско време и продължават до сутринта на следващия ден.

Парис Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията".

Източник: БГНЕС