Дженифър Лопес с нов аромат

Дженифър Лопес с нов ароматНовият парфюм на певицата носи зашеметяващото заглавие JLove и ще може да бъде открит в търговската мрежа през октомври месец.

Звездата оповести, че 20-ят й аромат ще бъде пуснат в продажба във веригата магазини Kohl's в САЩ идния месец. "Когато създадох първия си парфюм Glow, мислех само за това как да го направя най-добрия, най-красивия аромат, създаван някога. Направихме красиви неща с този парфюм и се влюбих в този бизнес", разкри актрисата.

Парфюмът е посветен на темата за любовта и включва плодови аромати като бяла малина, розов грейпфрут, мандарина и ананас в комбинация с нотки на водна линия, ванилия, кожен мускус.

Дженифър Лопес с нов аромат

"20-ят парфюм е юбилеен. Запитах се коя съм и каква съм. Моето послание винаги е било любов, независимо дали става дума за моята музика, моите филми или нещо друго. Това е голяма част от мен. Решихме да кръстим парфюма JLove поради тази причина, защото казва всичко за мен с една обикновена малка дума", сподели Дженифър Лопес пред сайта WWD.com.

Източник: БГНЕС