Музикалният съпровод на шоуто на Виктория Сикрет тази година ще е от One Direction

Музикалният съпровод на шоуто на Виктория Сикрет тази година ще е от One DirectionНашумялата в последно време момчешка група One Direction беше избрана от Виктория Сикрет за голямото им ревю през ноември.

Британският таблоид "Sun" съобщава, че младежите от One Direction - Найл Хоран, Хари Стайлс, Луи Томлинсън, Зейн Малик и Лиам Пейн ще поемат щафетата от Джъстин Бийбър и Джей Зи, които преди време също се изявиха на ежегодното модно шоу на марката.

Ръководството на Виктория Сикрет все още не е потвърдило информацията, но ако това е истина, то това е поредният триумф за петте момчета, чийто филм This Is Us ще излезе в кината в петък.

През годините бандата е номинирана 132 пъти в различни категории и е спечелила 75 награди от номинациите си. Съвсем заслужено можем да си наредим до звезди от ранга на Джъстин Бийбър, Риана и Бруно Марс, които миналата година се изявиха на същата сцена.

В ежегодното шоу на модната марка ще се включат всичките й най-големи звезди, сред които Кара Делвин, Миранда Кер, Кандис Суанепул, Адриана Лима и Алесандра Амброзио.

Източник: БГНЕС