Започваме да приличаме на родителите си на определена възраст

Много млади хора имат ужасното чувство, че започват да приличат на своите родители, прихващайки странните им навици рано или късно.

Нови изследвания показват, че това се случва точно на 32 години. Възрастта, в която повечето жени започват да показват същите черти на характера като своята майка, а мъжете на своя баща. И причината е, че тогава повечето хора имат свои собствени деца.

Започваме да приличаме на родителите си на определена възраст

Жените започват да вярват, че 6 часа сутринта е идеалното време за ставане, а не за лягане, а мъжете спират да си купуват небрежни ежедневни дрехи и да влизат във Фейсбук от завист по бездетните си приятели.

Други признаци, че започвате да приличате на родителите си е ежедневното пиене на чай и притесненията за бъдещето гадже на дъщеря ви. Девет на всеки десетима анкетирани признават, че децата са променили всичко за тях. Две трети страдат от липса на сън, шест на всеки десетима се оплаква от големите разходи, а осем на всеки десетима се оплаква, че вече няма свободно време. Но въпреки негативните ефекти има едно, което обезсмисля всички тези оплаквания и това е резултата от любовта между съпрузите - децата.

Източник: БГНЕС