Позитивна енергия и слънчево настроение в новата колекция на Дафне

* поредният подарък за жената на Дафне - независима, енергична, целеустремена и влюбена в живота

Предложенията на модна къща Дафне за горещия сезон отново са съобразени с последните тенденции в световната мода. Блузите падат меко по тялото, а свежите десени на трикотажните материи и фини крепирани вискози успешно се съчетават с едноцветните костюми, поли и панталони. Преобладаващите цветове, предлагани от варненската модна къща на дамите са “коноп”, “пясъчно бежово”, “коралова пудра”, “розова креда”, “зелена върба”, “ бреза”, “тибетско червено”, “кестен”, “шафран”, “мента”, “синя омара”, “лайм”. В допълнение към цветния парад, за създаването на допълнителен акцент в колекцията, присъстват и класическите бяло, черно и тъмно синьо по отделно, в комбинация или във вариант райе.

 

Линията: Саката са елегантни, най-често къси, подчертаващи линията на тялото, с къси или три-четвърти ръкави. Полите са прави с декоративни, конструктивни шевове, с платки, набори или тип лале, драпирани или с асиметрични подгъви. Дължината е около коляното или до средата на прасеца. Панталоните в колекцията са три-четвърти (тип бермуди), дълги или седем-осми, прави  или тип мъжки с ниски талии и маншет. За летните вечери модната къща предлага леки трикотажни  рокли – с дължина над коляното и флорални или дълги рокли изработени от фини материи и нежно следващи извивките на тялото.

Сред материите, отново внимателно подбрани, преобладават лен, често в смес с полиестер, памук с еластан, модал, крепирана вискоза и фино трико. Колекцията, заредена с позитивна енергия и слънчево настроение е поредният подарък за жената на Дафне - независима, енергична, целеустремена и влюбена в живота.

Голяма част от новите предложения на модната къща вече са представени в бутиците  в цялата страна, които скоро ще бъдат с 2 повече. През май предстои откриването на бутик Daphne във Велико Търново - в новостроящия се Central Mall, както и на втори бутик на марката в столицата – в Mall of Sofia.

За повече информация: www.daphne.bg

Варна 9009
бул. "Вл. Варненчик" 277

тел: 052 502 088
факс: 052 501 833