Избрани са претендентките за "Мис Варна 2013"


За девета поредна година Агенция "VIP Fashion Group" започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона "Мис Варна 2013", който ще се проведе на 23 август 2013 в "Гранд Хотел Варна".

Избрани са претендентките за


След тежък и оспорван кастинг, който се проведе в "Playground" в МОЛ Варна, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 16 и 23 години, с височина над 170 см.

Избрани са претендентките за


Идеята на продуцента на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите.

Избрани са претендентките за


С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха - Мира Матеева - собственик на VIP Fashion Group, Дияна Янкова - хореограф на "Мис Варна", модела - Маноела Иванова, Ирена Григорова /"Мис Варна 2012"/, както и Калоян Костадинов - мениджър на МОЛ Варна.

Избрани са претендентките за


За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в "Гранд Хотел Варна", където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

Избрани са претендентките за

По традиция и тази година ще има и интернет гласуване на MissVarna.com за избора на "Мис Интернет - Варна 2013", което ще стартира на 10 август 2013. Медиите също ще имат възможността да изберат своя фаворитка, която ще получи титлата "Мис Медия Варна 2013".