Нов аромат от Marc Jacobs


Този месец направи дебют новият аромат на Marc Jacobs - 'Marc Jacobs Honey', създаден от парфюмериста Annie Buzantian.

Всяка парфюмна линия на дизайнера успешно съчетава уникална външност на бутилките (за пример може би веднага ви изниква в съзнанието Daisy и Lola) със закачливи леки аромати, които подхождат за всяка ситуация.

Нов аромат от Marc Jacobs

Истината е, че не са пример за висш пилотаж в парфюмерийното изкуство, но съвсем заслужено се подреждат в редиците на добре композираните парфюми, които предизвикват добро настроение в крайния потребител.

Последното творение на Marc Jacobs 'Marc Jacobs Honey' е може би най-добрият пример за усещането да си с безгрижно настроение, което в последно време като че ли е ампутирано от високите темпове на ежедневието ни. Съвсем в синхрон с миналогодишния 'Dot', 'Honey' ни въвежда съвсем плавно в същите дървесно-флорални нотки, но по-силно, по-сладко и по-топло.

В началото те връхлита коктейл от плодови нотки. Прасковата доминира от самото начало, като поддържащите нотки на мандарина и кайсия се сливат, провокирайки интуитивна мигновена асоциация с нещо сладко, сочно и свежо. Долавя се нещо фино, сладникаво и почти медно, без да се усеща натрапчиво арогантността на самата медна нотка.

При досег с кожата 'Honey' става все по-меден като тогава вече ми се струва, че най добре се разгръща плодовата му същност. Ванилията се усеща като, че ли най-значимо, подслонявайки под себе си плодовите и дървесните нотки. Това е един от парфюмите, с които се свиква лесно, ненатрапчив и неизискващ.

'Marc Jacobs Honey' би стоял най-добре на хора, обичащи дръзките цветове, ярката мода, запомнящите се аромати и ценящи добре прекараните мигове!