Наследникът на кралския трон е изписан от болницата


Вчера, 23 юли 2013, в 19.14 ч местно време (21.14 ч българско време), както повелява кралската традиция, Принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с техният новороден син, застанаха на стълбите на болница "St. Mary" в Лондон, за да покажат на пресата и света наследникът на кралската корона.


Наследникът на кралския трон е изписан от болницата

Гордият баща заяви, че все още "работят по избора на име". В кралското семейство е традиция, името на бебето да не бъде обявявано поне седмица (а понякога дори месец) след раждането му. Неговата титла ще бъде "Негово Кралско Височество Принц (име) на Кеймбридж".

Кейт беше облечена в правена по поръчка синя рокля на точки на британската дизайнерка Jenny Packham, Уилям - с тъмни панталони и синя риза, а рожбата им бе увита в бяло одеалце.


Наследникът на кралския трон е изписан от болницата


Красивата майка изглеждаше здрава и щастлива, а тоалетът на който бе заложила, напомняше за зелената рокля на точки, която Принцеса Даяна носеше на изписването на Принц Уилям от същата болница през 1982.

"Той има здрави и силни бели дробове - това е сигурно. За щастие прилича на майка си. Той е добро момче. Доста е тежичък и Слава Богу има повече коса от мен", каза щастливият татко.

Кралската двойка ще отглежда своя син в Апартамент А1 на Kensington Palace - същият дворец, където е израстнал Принц Уилям. В него има повече от 20 стаи, впечатляващ интериор и приказно красиви градини.

AP Photos