“Тани” - елегантни дрехи с бутиков характер с цената на конфекция

Карловската модна къща “Тани”, ръководена от Таня и Методи Методиеви, вече 11 години облича българките в изискани и елегантни дрехи с бутиков характер и с цената на конфекция.
Дизайнер на модната линия е г-жа Таня Методиева. Фирмата произвежда пълния асортимент на дамската конфекция - блузи, костюми във ввсичките им разновидности, официални рокли, официални тоалети и връхни облекла. Модната къща работи с търговци, които са се доверили на търговската марка и зареждат магазините си изцяло с продукцията и.

Облеклата са предназначени основно за бизнес дамите. Най-голяма част от продукцията са костюмите, които са с втален силует, подчертаващ женствеността. Перфектна кройка, интересни цветови решения и съчетания на материи, релефни контрастни кантове, модни аксесоари създават неповторимия и оригинален стил на марката.

Облеклата на модна къща “Тани” имат отлична форма на прилягане в широкия диапазон на номерацията, в която се изпълнява всеки модел от 40 до 54 (българска номерация). Този факт, както и изключително високото качество на изработка, правят продажбите на фирмата толкова успешни.

Ежегодно се изработват новогодишни и абитуриентски колекции. Дантели с нашити мъниста, шифон и брокат украсяват последните модели. Присъства корсетът – тази толкова женствена дреха. Специаланата му изработка позволява да се подчертаят бюста и талията. Абитуриентските облекла са от 2 или 3 части, това включва риза, сако или шал, така че тоалетът е изцяло завършен.

Официалните облекла се изработват в малки бутикови серии, тъй като разнообразието от модели, цветове, платове и дантели е голямо.

Модната къща облича стюардеси, служители на хотели и заведения, чиито собственици държат на изискания външен вид на персонала.

Клиентки на фирмата са също дами от Канада, Англия, Русия, известни биснес дами, съпруги на политици и дипломати.

Адрес за контакти:

град Карлово,
ул. "Иван Вазов" 26
тел. 0335/ 94440
e-mail: taniood@abv.bg
URL www.tanifashion.com

Адреси на фирмени магазини:

София, ул. Пиротска 7
София, ул. Пиротска 14
София, ул. Раковска 161а
Карлово ул. Иван Вазов 26