Coiffure Beauty представя Цвети Разложка

Силвия Стоянова

Цвети Разложка, която скоро встъпи в брак след дванадететгодишна връзка, даде специално интервю за юлския брой на списание Coiffure Beauty.

COIFFURE BEAUTY представя Цвети Разложка

Освен подробности за подготовката на сватбата и самото тържество топ моделът споделя какъв е човекът до нея, както и плановете им за семейство и деца. В интервюто Цвети отбелязва, че е малко старомодна и е държала първо да сключи брак с любимия мъж и после да мислят за деца. Мечтае за три деца и смята, че ще бъде много строга и взискателна майка.

За принца до себе си Цвети споделя, че „е много мил, добър и любящ” и очевидно се покрива с представата й за идеален мъж, който както казва тя: „трябва много да ме уважава, да се грижи за мен, съответно аз също да се грижа за него”. Освен уважението, за нея е важно да има какво да нaучи от мъжа до себе си, който от своя страна да бъде достатъчно интелигентен, за да разискват всякакви теми. Най-важното обаче е той да я накара да се чувства истинска жена.

COIFFURE BEAUTY представя Цвети Разложка

COIFFURE BEAUTY представя Цвети Разложка

Себе си Цвети определя като „много властен човек”, който се опитва винаги да доминира, но умее да прави компромиси. Смята, че най-силното оръжие на жената е умът, а силната жена е преди всичко интелигентна и притежава необходимото количество търпение и разум, за да се справя с трудни ситуации.

COIFFURE BEAUTY представя Цвети Разложка

COIFFURE BEAUTY представя Цвети Разложка

В интервюто Цвети разкрива и подробности около самата сватба в стил винтидж, за уникалната рокля, която е единствена в света – изцяло ръчна изработка с най-старата техника, датираща от времето на Луи XIV. За плановете си Цвети споделя, че й предстои организирането на един световен конкурс в България, чийто лиценз вече притежава.

COIFFURE BEAUTY представя Цвети Разложка

Снимки:

1. Цвети Разложка на корицата на списание Coiffure Beauty.

2. Цвети Разложка и Вили Боршукова.

3. – 5. Цвети Разложка в моменти от сватбата и с любимия мъж.

6. Гери Дончева, Цвети Разложка и Флавия Александрова (от дясно на ляво)

Фото: © Георги Божков / Coiffure Beauty