Стилът на Дженифър Лопес комбинация от улична мода и висша мода

Стилът на Дженифър Лопес комбинация от...Стилът на Дженифър Лопес = стила на Джаки Кенеди Онасис+ стила на Мадона+ стила на Ава Гарднър.

43-годишната певица и актриса създаде собствена модна линия за веригата магазини Kohl's. Те разкри, че черпи вдъхновение от три много различни модни икони. "Ако смесите Джаки Онасис с Мадона през 80-те години и Ава Гарднър, ще получите нещо като моя стил", заяви Джей Ло.

Подобно на Мадона Дженифър Лопес е известна с провокативните си сценични облекла, но тя редовно получава похвали за стила си на червения килим, подобно на бившата американска първа дама Джаки Кенеди и холивудската актриса Ава. Според латинодивата, не е важно с какво си облечен, а как го носиш.

"Просто трябва да решите с какво се чувствате най-уверени, защото увереността прави хората да изглеждат секси", заяви звездата. Тя коментира и развитието на стила си, като разкри, че продължава да се придържа към уличната мода, но я комбинира с висшата мода. "Израснах в Бронкс, така че в стила ми има повече ърбън, хип-хоп влияние. Моята мода в музиката и на червения килим беше повлияна, тъй като влязох в бизнеса и започнах да работя с различни дизайнери. В крайна сметка смесих всички стилове", каза още певицата.

Дами, каквото и да носите, го облечете с желание и всички ще ви завидят само от идеята колко много се харесвате в тези дрехи!

Източник:БГНЕС