В София се проведе първият у нас булчински флашмоб "Сюрпризиада"


Флашмоб, посветен на романтичните предложения за брак, събра повече от сто души под дъжда, в София този уийкенд.

Събитието бе кръстено "Сюрпризиада" и апелът му бе за повече романтични изненади и хубави жестове от българските мъже към половинките им.

В София се проведе първият у нас булчински флашмоб

Първоначалният сборен пункт на ентусиастите бе паметникът "1 300 години България" до НДК, но проливният дъжд бързо ги измести в близката метростанция. Желаещите да участват се бяха организирали през социалната мрежа Фейсбук и през сайта на организаторите - sgoden.bg.

Младата поп-изпълнителка Марина Драгомирецкая се грижеше за настроението на присъстващите.

Точно в 17.30 ч. всички участници, в синхрон с музиката, започнаха да танцуват според предварително репетираната хореография. В рамките на 5 минути дамите, облечени в булчински рокли или с бели воали и кавалерите - с бели цилиндри, изпълниха танца си, сред ръкоплясканията на подкрепящите ги приятели.

"Сюрпризиада"-та кандидатства за рекордите на Гинес за най-масов булчински флашмоб, като такова събитие със сигурност не е правено досега у нас. Хрумна ни, че това е един красив начин да подскажем, че в нашите отношения с любимия човек винаги има нужда от малко повече романтика", разказва организаторът на събитието Петя Дочева.

Според нея в забързания ритъм, в който живеем, ни остава все по-малко време да се оглеждаме в очите на партньора си. Затова "Сюрпризиада"-та е едно позитивно и закачливо напомняне да пишем нашата легенда всеки ден, за да може когато се обърнем назад да харесаме това, което прочетем. "Решихме, че булчинският флашмоб е един красив и нестандартен начин да кажем с танц "ДА!" на вълнуващите предложения за брак", допълва Петя.

Организаторите от "Годежна агенция ДА!" вярват, че всяка любовна история - реална или мечтана, е достойна за легенда. Всеки пише своята версия, като поднася мили изненади на любимия човек. А началото понякога е с нестандартното предложение за брак.

Източник: БГНЕС