Bridal Fashion с награда от Jovani


Българската фирма Bridal Fashion получи престижния приз Best International Retailer от най-големия производител на официални рокли в света Jovani.

Bridal Fashion с награда от Jovavi

На състоялия се симпозиум, в модната германска столица Дюселдорф, лично собственикът на фирмата Ейбрахам Маслави връчи почетния приз на Анелия Петкова, която ексклузивно представя марката у нас. Красивата награда, представляваща звезда е изработена от чист кристал Swarovski и е гравирана с името на Bridal Fashion. Тя бе връчена с плакет за признание към българското представителство за бързо продуктово и имиджово позициониране на марката на пазара. Jovani има над 1000 представитела и дистрибутори от цял свят, от които само 45 са регистрирани в сайта на марката с номер за автентичност, фирмена история и 7-звездно присъствие, а Bridal Fashion е един от тях.

Bridal Fashion с награда от Jovavi

Всяка година фирмата произвежда 12 колекции от официални рокли в различни линии. Тоалетите им са предпочитани както от холивудските звезди, така и от много българки.

Bridal Fashion с награда от Jovavi

Bridal Fashion с награда от Jovavi

Скоро част от тоалетите ще се предлагат във Варна и Благоевград, във фирмите-партньори на Bridal Fashion. Те ще бъдат различни и в единични бройки, за да може всяка дама да бъде уникална и специална с избрания тоалет.

Bridal Fashion благодари на всички клиентки, закупили тоaлети на Jovani, с което са допринесли за престижното отличие.