Гери Дончева и GREAT WALL стартират лятото с Blue Summer Party

Силвия Стоянова

Гери Дончева, която съвсем скоро се появи в ново амплоа, рапирайки в горещия летен хит "7 дни" заедно с Румънеца и Енчев, разкри, че парчето всъщност е написано специално за тематичното Blue Summer Party, което тя организира на 22 юни в хотел "Мида", Слънчев бряг. Със синьото парти Гери стартира летния сезон и отбелязва третия рожден ден на хотела, чието име се споменава и в текста на песента: "В стая 69 в хотел "Мида", ще те чакам само по скарида."

Гери Дончева и GREAT WALL стартират лятото с Blue Summer Party

Тематичното лятно парти ще стартира със специална синя заря. По време на купона ще се вихрят Румънеца и Енчев, Мариета, Устата, Владо Димов, DJ RUBEN и Ани Сарандева от "Гласът на България". Върху специално изграден подиум в басейна със синя вода ще бъдат показани и ревюта на: Zu Elements, Phard, Sugаrfree, "Агресор", Стоян Радичев, "Снежанка" и "Тони Ланс". В разгара на купона гостите ще могат да се охладят и със син сладолед. Основният партньор на събитието, Great Wall, осигурява и тест драйв за желаещите. А фотосесия с избрани автомобили е предвидена за деня след партито, което се организира с подкрепата на бизнесдамата Мерлин Арно.

Гери Дончева и GREAT WALL стартират лятото с Blue Summer Party

Дни преди синьото парти пък са финалните снимки за клипа към новия летен хит "7 дни" като част от него вече е заснета в Дубай. Гери издава, че в клипа се появява облечена в секси кожен летен костюм върху собстения си мотор CAN-AM, от който в България има само още два. Любопитно е, че в клипа ще се появява и единственият в света модел мини бъги, който е и с над 30 награди.

Снимки:

  1. Гери Дончева заедно с Румънеца и Енчев на миналогодишното Orange Summer Party.

  2. Гери Дончева в оражева рокля на Стоян Радичев от цветното парти в хотел "Мида" през 2012 г.

Фото: © Mike Sweeney/Capital Life Photo