Кандидатките за Мис България 2013 на кастинг в София

Кандидатките за Мис България 2013 на кастинг в София Най-престижният конкурс за красота в страната „Мис България 2013“ започна кастинги за набиране на претендентки за короната на 25 и 26 май във Велико Търново.

За да имат възможност красавиците от всяко кътче на България да участват, кастингите продължиха в морската столица Варна на 1 и 2 юни, след което преминаха през Пловдив на 8 и 9 юни. Последната спирка ще е София на 15 и 16 юни в Хотел Принцес. Преди това заключително "Мис БГ парти" ще взриви столичния клуб "Найт Флайт" на 14 юни, след 23 ч.

Най-красивите кандидатки, явили се на кастингите в четирите града, ще станат част от риалити формата "Мис България 2013", който ще се излъчва по TV7 от 15 юли и ще проследи пътя към короната на българските момичета в продължение на един месец.

Журито на кастингите е в състав: Мис България 2012 Габриела Василева, Тихомир Белегански - мениджър на най-успешните български модели в чужбина, фотографът Велислава Каймаканова-Ножарова, открила Николета Лозанова за модния бизнес, и Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на шоуто по TV7.

Кандидатките за Мис България 2013 на кастинг в София утре

Кандидатките за Мис България 2013 на кастинг в София утре

За трета поредна година изборът на Мис България е поверен на продуцентите от !no frame media и вече по традиция зрителите на TV7 ще могат да проследят в нестандартна риалити поредица подготовката на момичетата за финала.

Кандидатките за Мис България 2013 на кастинг в София утре

След провеждането и на последния кръг от кастингите в София на 15 и 16 юни, продуцентите ще обявят подробностите около това кой ще е водещ на формата и какви други изненади могат да очакват зрителите и участничките.

Кандидатките за Мис България 2013 на кастинг в София утре