Звездата с най-хубави обувки е Виктория Бекъм

Звездата с най-хубави обувки е Виктория БекъмВиктория Бекъм е известна и главозамайващо високи токчета са класика, Най-често тя се появява на публични места с чифт обувки Кристиан Лубутен на краката си.

Виктория Бекъм изпреварва с малко певицата Рита Ора и актрисата Сара Джесика Паркър. В топ десет на знаменитостите с най-красиви обувки попадат още певицата Дженифър Лопес, херцогинята на Кеймбридж, певицата Гуен Стефани, манекенката Кели Брук, колежката й Миранда Кер, певицата Тейлър Суифт и актрисата Ема Уотсън.

Новото британско допитване имало за цел да установи предпочитанията на жените на Острова и навиците им при покупката на обувки. Запитани колко чифта обувки притежават в момента, 43 на сто от анкетираните посочили между 10 и 50 чифта, 25% заявили, че притежават между 5 и 10 чифта, а 15% признали, че вече са изгубили бройката.

57% от участничките в допитването признали, че в миналото са си купували обувки, след като видели снимки на знаменитост, която се е появила с тях. Запитани дали предпочитат да купуват от магазини за улична мода или дизайнерски обувки, 75% от анкетираните избрали уличната мода, а само 17% признали, че предпочитат да се охарчват за дизайнерски обувки

Източник:БГНЕС