Илона Сталер Чичолина с тоалет от Bridal Fashion

Илона Сталер Чичолина с тоалет от Bridal Fashion Суперзвездата Илона Сталер, позната като Чичолина, пристигна в София по покана на лорд Евгени Минчев за неговия 50 годишен юбилей.

Светският олигарх лично посрещна на летището своята отдавнашна приятелка с няколко души охрана. Първото място, което посети бившата порно звезда и депутат в италианския парламент бе бутикът на Bridal Fashion в мол Paradise Center.

Оттам звездата си хареса тоaлет в златисто, обсипан с над 3000 кристала Swarovski на израелската ексклузивна марка My Lady, а по нейните мерки бе ушита пола в рамките на един ден. Тоалетът е единствен в света, както и повечето такива от същия бутик. Известната с афинитета си към венчетата за глава Чичолина завърши визията си със златен венец от колекция 2014 First Love на испанския гигант Pronovias и малък клъч в златисти отблясъци на английската марка за официални чантички и обувки Paradox.

Италианската звезда с унгарски корени, която е настоящ кандидат за общински съветник в Рим бе впечатлена от бутик Bridal Fashion, което е официално представителство за България на световно известните модни марки Pronovias, Elie by Elie Saab, My Lady, Enzoani, Jovani и Roccobarocco и се намира на трети етаж в Paradise center.

Другите дами, които се довериха на Bridal Fashion бяха мис България 2012 – Габриела Василева, която грееше в копринена феерия в цвят червен портокал на испанския гигант Pronovias и бизнес дамата на 2011 – Мая Косева – в сапфирено синьо - тоалет от кутюр колекцията на Enzoani.

Илона Сталер Чичолина с тоалет от Bridal Fashion Илона Сталер Чичолина с тоалет от Bridal Fashion