"Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2013


На 21 и 22 юни 2013 в лятната градина на "Гранд Хотел Варна" в комплекс "Св. Св. Константин и Елена" ще се проведе шестото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА".

Този фестивал е един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който български и чуждестранни марки представят своите колекции пред подбрана аудитория. Организатор на събитието е Модна Агенция VIP Fashion Group, съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg.

На Фестивала ще бъдат представени най-новите колекции на марките: "TRIUMPH", "AMNESIA", "MARTINI & MILANOV", "REFLECTIONS", "VAYANA collection", TEMPO CASUAL, SEVEN SECONDS, SENTIMENT, EPAU-NOVA, италианските марки LIST, PHARD и ZU ELEMENTS, детска мода от CARNIVAL KIDS, модата за мъже ще бъде представена от "SAGE PLAZA", "U.S.POLO", "PIER LUCCI", "RICHMART" и "DANIEL Fashion", бутикови обувки с марка "SARA PEN" и "PRETTY FIT", колекции дизайнерски бижута на "ASTO GOLD" и "DANNYRA", булчински рокли на NG Bridal и Модна къща "ТОНЕНА", както и дизайнерските колекции на: Модна къща "VETEIDA", Модна къща "PARVA NOVA" и BANDEROL.

Във "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2013, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева и Ирена Григорова.

Лице на Фестивала ще бъде Ива Атанасова - носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011, а за водещ е поканен актьора Симеон Лютаков.

Стайлингът на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и екипа на гримьорката Кристина Славова.

"Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2013 ще се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, "MALL VARNA", Винарска изба Варна, както и рекламна агенция MAX VISION.

Медийни партньори на събитието са: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.lifestyle.bg , www.varna24.bg , www.yep.bg, www.ydara.com, ХАЙЛАЙФ и в-к "Черно море".

Продуцент - Мира Матеева /VIP Fashion Group/.