Холандската модна марка МЕХХ с втори магазин в България

Както вече ви информирахме на 29 юни 2013 предстои откриването на първия лайфстайл център на открито у нас - "Странд" Бургас .
В същия ден ще е откриването и на вторият магазин на холандския бранд МЕХХ в България, който ще предлага на посетителите на центъра, най-актуалните си мъжка и дамска колекция за лято 2013.

Холандската модна марка МЕХХ с втори магазин в България

"MEXX е марка, която е изключително подходяща за туристически регион като Бургас," сподели Мариела Остенд, Изпълнителен директор на "Странд" Бургас. "Марката предлага изключително богато разнообразие от облекла за всеки вкус и всеки повод - това я прави идеална не само за еклектичния стил на жителите на Бургас и региона, но и перфектна за разнообразните туристи и посетители, които градът ежегодно приветства."

Всеки сезон колекциите на MEXX са разделени на две линии - Casual и Metropolitan. Casual линията е с ежедневна и спортно-елегантна насоченост, докато Metropolitan линията включва облекла, които са подходящи за парти и специални поводи. Водещ мотив за лято 2013 и в двете линии обаче са ярките цветове и принтове с полъх от 60-те години.

"Това лято MEXX залага на всички цветове на дъгата за красиви и правещи впечатление тоалети," изтъкна Георги Манчев, Бранд мениджър на марката. "В някои модели ярките червени, сини и оранжеви тонове са комбинирани с елементи от бяло и кремаво с цел създаване на един по-лек и ефирен вид. Както винаги, MEXX не изневерява на политиката си да създава дрехите си само с най-добрите на допир материи. Това лято марката е заложила основно на лен, шифон и коприна."

Освен в "Странд" Бургас, продуктите на марката МЕХХ могат да бъдат открити и поръчани и онлайн на адрес mexx.com