И силният пол има нужда от комплименти

 

И силният пол има нужда от комплиментиИскрените нежни слова казани от любия мъж са като балсам за душата на всяка дама. Да ги чува в делничните ситуации, изречени спонтанно и от сърце е безспорно прекрасно. Ново проучване разкрива обаче, че и мъжете изпитват нужда да чуват хубави неща за себе си.

Обобщените резултати от проучването сочат, че представителите на силния пол биха искали от време на време да чуват от половинките си, че са красиви или че днес изглеждат добре. Мъжкото его има нужда от редовно подхранване.

"Приятелките ми много те харесват" също е признание, което би се оценило от господата, тъй като, дори да не си го признават, мнението на най-близките ви приятелки е важно за тях. Това е така понеже се смята, че първата опасност за връзката е липсата на одобрение от приятелките, а втората – от родителите.

Искреното "С теб се чувствам сигурна и защитена" ще го направи много щастлив и ще му вдъхне увереност в себе си и във връзката ви. "Роден си за тази работа" пък е похвала, която ще го накара да се почувста кадърен и удовлетворен от резултатите, които постига. Не е зле от време на време да хвалите и приятелите му, което той ще разбере като уважение и ще му стане много приятно.

Източник: БГНЕС