Джесика Частейн блесна в Кан с диамантена огърлица на Елизабет Тейлър

Веселка Петрова

Джесика Частейн блесна в Кан с диамантена огърлица на Елизабет ТейлърАмериканската актриса Джесика Частейн беше ослепителна на кинофестивала в Кан. Тя блесна в нежна бяла рокля на Версаче и огърлица с диаманти и сапфири, която някога е принадлежала на единствената и незабравима Елизабет Тейлър. Джесика мина по Червения килим по случай прожекция, посветена на 50-годишнината от излизането на филма "Клеопатра", в който главната роля изпълнява самата мис Тейлър. Прекрасната огърлица е била подарък на Лиз от Ричард Бъртън, който и е партнирал във филма и се е влюбил в нея.

Джесика е очарована, че е била избрана да представи бижутата на гранд дамата на световното кино. "Много съм развълнувана, че ги нося. Те изглеждаха толкова прекрасно, носени от нея, а тя беше кино звезда от глава до пети. Вече няма такава бляскава звезда, но диамантите остават", заяви Частейн пред репортери.

Красивата актриса беше водеща на специална прожекция на "Клеопатра", на която присъстваха синът на Тейлър - Кристофър Уилдинг, и дъщерята на Бъртън - Кейт.


Източник: БГНЕС