NIVEA с революционна нова серия хидратиращи продукти за баня

Веселка Петрова

Добрата хидратация на кожата е изключително важна през цялата година. В горещите летни дни, когато сме изложени на обилна слънчева светлина, вятър и сух въздух, както и на рязка смяна на температурата от 40 градуса навън на 25 градуса в климатизирания офис, кожата ни е подложена на голям стрес и има нужда от дълбоко и трайно овлажняване.

NIVEA с революционна нова серия хидратиращи продукти за баня

Специалистите от NIVEA са разработили два нови революционни продукта - лосион и мляко за тяло за под душа - които превръщат хидратирането на кожата в бърза и лесна процедура. Серията NIVEA Body In-Shower е с уникална формула, която се активира при контакт с вода. Продуктите се използват след душ-гела или сапуна.

NIVEA с революционна нова серия хидратиращи продукти за баня NIVEA с революционна нова серия хидратиращи продукти за баня

Хидратиращият лосион за нормална кожа е обогатен с морски минерали и попива незабавно, а интензивно подхранващото мляко за суха кожа съдържа бадемово масло и оставя кожата значително по-мека на допир и след изплакване и подсушаване.

Не пропускайте да полагате ежедневни грижи за добрата хидратация на кожата си, за да я запазите млада и здрава за възможно най-дълго време :)