Риана с нов успех - фурор в продажбите на новото и червило за MAC Cosmetics

Веселка Петрова

Риана с нов успех - фурор в продажбите на новото и червило за MAC Cosmetics25-годишната барбадоска красавица и световна знаменитост Риана пусна ново червило за марката MAC Cosmetics, което породи огромен интерес и бе разпродадено за часове.

То е част от първата колекция, наречена RiRi (Hearts). Тя включва червено червило RiRi Woo, основано на любимото червило на Риана от MAC Ruby Woo. Шоколадовата красавица сподели на последователите си в социалната мрежа Twitter, че тъмночервеният цвят за устни е вече на разположение на пазара. Само няколко часа след публикацията червилата били изчерпани до едно.

Това е първият продукт от четирите колекции, които изпълнителката ще създаде за марката. Риана заяви, че сътрудничеството й с MAC Cosmetics й е помогнало да стане по-творческа личност, защото създаването на грим не е по-различно от правенето на песни. "Когато мислите за грим, марката, която изниква в ума ви, е MAC Cosmetics. Аз от дълго време използвам марката за турнетата си, така че съвсем естествено стигнах до решението да създам гримове за нея", сподели по-рано младата певица.

През 2013 ще се появят още пъстра палитра сенки за очи, четки за грим и фалшиви мигли от колекциите на Риана за MAC Cosmetics.

Източник и снимка: БГНЕС