И призът "Най-съвършена прическа в Холивуд" отива при...

Веселка Петрова

И призът Ново проучване сочи, че критиците смятат звездата от "Клетниците", Ан Хатауей, за дамата с най-красива къса прическа. За нея сигурно е било истинско предизвикателство да се лиши от дългите си, кестеняви коси, но цената определено си е заслужавала!

Късата прическа на Ан набира огромна популярност и се очаква тя да нарастне още повече за горещините, тъй като е удобна, прохладна и женствена.

Данните от същото проучване сочат Джесика Бийл за притежателка на най-съвършения бретон. Освен че е модерен, той е изключително оръжие на дамите в средна и зряла възраст, тъй като определено скрива бръчките по челото и подмладява. Грижата за бретона не е трудна. Единственото необходимо нещо е да посещавате фризьор веднъж месечно.

Късата прическа на Чарлийз Терон също впечатлява със стил и комфорт. Тя е идеална за всички жени с правилни черти на лицето. Критиците смятат, че най-красивата дълга коса принадлежи на Дженифър Лорънс, а най-съвършената фризура със средна дължина - на Ема Уотсън. Това е идеална младежка прическа, подходяща и за официални и за неформални поводи.

А вие на каква дължина залагате за лято 2013? :)

Информация и снимка: БГНЕС