Новата дамска колекция на UNITED COLORS OF BENETTON

Този сезон United Colors of Benetton отново ще ни зарадват с неустоимите си пролетно-летни предложения. Представят ни една палитра от разнообразни цветове и модели.

UCB UCB

Тази пролет отново бялото е на мода. "Чистият" цвят се използва за горни и връхни дрехи. Едрата, развлачена плетка създава усещането за небрежен вид, но в същото време и за стил. Макар и ежедневни облеклата на Benetton издават стил от всяка нишка.

UCB UCB

И тази пролет цветовите вариации са безброй. На преден план остават цветните деними. Били те под формата на якета, панталони, поли и т.н. Особено актуални са тюркоазеното зелено, жълто. оранжево, циклама и т.н. Този сезон се очертава щур и в стилово отношение. По-дръзките могат да задоволят вкусовете си с новите модели на UCB.

UCB UCB

UCB UCB

Дънковите якета са класика в жанра, но този сезон класическия деним е заменен с цветен.Всичко този сезон е цветно- жекети, шлифери, отвсякъде идва тази закачлива нотка на безгрижие, слънце, лято и море. Естествено да не забравяме и по-елегантната част от връхните дрехи за сезона- мантата. Както казахме по-рано традиционните цветове като бяло и черно остават все така актуални.

UCB UCB

Флоралните мотиви отново вземат превес при блузи и рокли. Защо ли? Лятното настроение извира от тях Всичко е свежо и динамично, дори малко хаотично. Този десен е подходящ за всеки, който иска да се освежи. Хората облечени с 'рокля на цветя' изглеждат по-свободни, по-щастливи. Затова и Benetton поддържат идеята за флоралните мотиви.

UCB

Да си дойдем на думата. Цветът на пролет-лято 2013-тюркоазеното зелено. Не просто дързък, но и завладяващ. Подходящ както за ежедневни, така и за вечерни облекла. Комбинациите му са безбройни. UNITED COLORS OF BENETTON не са пропуснали да изкарат страстта от жената.

С новата си колекция UNITED COLORS OF BENETTON олицетворяват от най-нежните до най-дръзките цветове и модели необходими на стилната жена този сезон. Доверете се на специалистите.