За още по-сиян поглед – LED мигли

Веселка Петрова

Новото предложение, което ще ви помогне да стенете още по-блестяща и красива идва от научните среди – изкуствени мигли със светодиоди.

Пролет е! Грее слънце! Настроението е все по-приповдигнато. Е, ако вие все още не се чувствате така, внесете допълнително светлина в живота си със светещите мигли. Буквално ще грабвате окото на всеки срещнат и няма начин да останете незабелязана, дори да е тъмна нощ. За вечерно излизане обикновено използвате по-силен грим? Но в заведението светлината е приглушена, на път към дискотеката или към вкъщи е тъмно и никой не забелязва произведението на изкуството, което сте сътворили върху лицето си? Е, скоро ще можете да промените това с хитовите LED мигли.

За още по-сияен поглед - LED мигли

Миглите светват с всяко преместване на погледа, улавяйки движенията на очите. Екипът, който ги разработва обещава да бъдат напълно безопасни и лесни за употреба.

Те все още не са на пазара, тъй като предстои да преминат нов етап тестове, съобщават от БГНЕС. Но ние ги очакваме с нетърпение – трябва да се експериментира – все пак веднъж се живее!