Как да спечелите рокля на Виргиния Здравкова?

Бояна Димова

Виргиния Здравкова е трикратен носител на най-високото отличие в България – "Златна игла" в категория "Дизайнер на годината" за 2003 и 2005 г. и в категория "Моден спектакъл" за 2007г. Тя получава приз "Моден Меркурий" за уникален принос в развитието на модата по света. Дизайнерката е носител на специалната награда на програма "Произведено в България" за успешно развитие на модни бутици у нас и в чужбина.

В новите предложения на дизайнерката са заложени различни по цвят и стил рокли. Естествено в асортимента присъстват и традиционните бели и черни рокли, както и комбинацията от двата цвята. Изчистени и без много детайли, но някак си стилни и елегантни. Тези модели биха задоволили и най-капризния дамски вкус. Дизайнерката залага и на ярките цветове - оранжевите и тюркоазените вариации завладяват с наситеността си.

Модният специалист тази година набляга на тоновете от нежно лилавото. Моделите са в комбинация с черно. Този избор представя женствеността на жената повече от всякога. Спомага за очертаване на фигурата и извежда на преден план сексапила.

Сега яж Активиа и можеш да спечелиш една от 42-те рокли на Виргиния Здравкова. Всеки потребител, регистрирал чрез един номер на мобилен телефон успешно четиринадесет промоционални кода, участва в жребиите за наградите рокли в Предизвикателството. Участниците, избрани да получат рокля, се определят чрез жребии, провеждани в началото на всяка седмица от периода на Предизвикателството.

Жребиите за избиране на победителите за наградите рокли от Предизвикателството се провеждат на 18.03.2013 г., 25.03.2013 г., 01.04.2013 г., 08.04.2013 г. и 15.04.2013 г.

Краен срок за участие: 14 Април 2013