Ева Лонгория променя стереотипа за реклама на котешка храна

Ралица Русева

Излязлата в Америка реклама за котешки храни с Ева Лонгория разби съществуващите ни представи за жените, които имат котки. Вероятно това е била и целта на рекламата. Сексапилната актриса от "Отчаяни съпруги" открито заяви - „Феновете ми знаят, че обичам актьорската игра, благотворителността, готвенето и танцуването, но участието в тази кампания ми помогна да покажа и страстта си към домашните любимци - особено котките”.

Танцувайки в нов модерен апартамент с красив сив котарак Ева се опитва да направи рекламата секси, коментират от Business Insider. Креативността и новаторството са едни от двата ключа към успеха, а новата оригинална реклама на SHEBA® е намерила начин да задържи вниманието на зрителя. Звездата на шоуто, сивата котка Ник, е била специално обучавана за участие пред камерата.

Ева Лонгория

Ева Лонгория

Фирмата е решила да направи цяла кампания за котешките храни с участието на Ева Лонгория. За целта са направени и няколко снимки с Ник и Ева. Тя променя съществуващия до сега облик на компанията SHEBA® с малко от  нейния чар. На първата снимка са заложили на чувствената страна на жената и нейният сексапил - лек грим, небрежна прическа и разбира се висок ток. На втората снимка е показана силната и амбициозна страна - рошави и обемни коси, опушен тъмен грим, придружени от  черен костюм с разкроени крачоли. Сакото е семпло и изчистено.