Топ моделите, които никога не са пазили диета

Адриана ЛимаМнозина смятат, че момичетата от подиума правят неистови жертви за красиви фигури, но някои от моделите имат странни вкусове и хранителни навици, с които поддържат тялото си без диети.

Ангелите на Victoria's Secret са от онези, които си позволяват да похапват умерено от всичко, затова сме свикнали да ги виждаме весели и усмихнати. Манекенките Адриана Лима и Ерин Хедъртън опитват от доста неща, които има в магазина и не се притесняват, че ще развалят начина, по който изглеждат.

Бразилската красавица например е почитател на кокосово мляко, сладкиши с канела и най-различни сирена. 31-годишната Лима признава, че не може да живее и ден без любимите си сирена. Това я прави щастлива жена.

Американската й колежка от подиума Ерин Хедъртън също обича млечните продукти и споделя, че е луда по козе сирене. Изненадващо, че екзотичната Лима е майка на две деца, но продължава да изглежда ослепително и без да спазва хранителни ограничения.

Ерин Хедъртън

Двете споделят, че се чувстват като сензация с пълни колички с продукти в супермаркета. "Хората ни мислят за феи, но и ние сме хора", каза блондинката Ерин. Тя разкри и предпочитанията си в облеклото, когато не е по бельо на подиума. Страстта й са цветните щампи, които поддържат женствен имидж. Адриана пък избира дрехите си според настроението и разбира се не се ограничава при пазаруването на бельо, съобщава БГНЕС.

Снимки:

1. Адриана Лима
2. Ерин Хедъртън
Фото: БГНЕС/EPA