Никол Ричи присъства на ревюто на Валентино в Париж

Никол РичиДизайнерката Никол Ричи присъства на ревю на модна марка Валентино в Париж, където се провеждат едни от най-стилните дефилета, които приковават вниманието на света за цяла седмица.

Риалити звездата, която се превърна в успешен дизайнер, пристигна във френската столица за седмицата на модата и прикова погледите с изтънчения си вкус на ревюто на италианския дизайнер.

Тя се появи с елегантно черно палто с къдрава яка и "разрошени" подгъви. 31-годишната брюнетка показа тънките си глезени в стилна червена рокля, която остана скрита под палтото до началото на шоуто, предаде БГНЕС.

В новата си колекция за есен-зима 2013/2014 Валентино залага на чувствени дизайни от дантела и кожа.

Дизайнерите на модната къща Maria Grazia Chiuri и Pierpaolo Piccioli, нарекоха моделите "интимна гледна точка", с които са искали да уловят жените в един личен момент.

Valentino

Valentino

Италианската марка представя за есенно-зимния сезон винтидж дизайн, под формата на рокли с щампи, поли с А-линия, високи деколтета и тънки ръкави.
В колекцията присъстват много модели от кожа и кожа с косъм, както и тюл. Като един от най-оригиналните модели се откроява рокля с кожа с косъм и бели цветя върху черна мрежа, носена върху бяла риза с прозрачни ръкави от тюл и бели маншети.

Valentino

Valentino

Valentino

Снимки:

1. Никол Ричи
2. - 6. Модели на Валентино за есен-зима 2013/2014