Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

* Виктория Джумпарова е новото лице на GREAT LENGHTS България

Силвия Тодорова

На 4 март в салон „Магама” топ коафьорът Вили Боршукова представи новото лице на Great Lenghts България – Виктория Джумпарова и с нея направи демонстрация на актуални абитуриентски прически. По време на демонстрацията Вили Боршукова обобщи и актуалните тенденции за прическите и грима.

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прическиВиктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Преди да бъде официално представена като новото лице на марка номер едно в удължаването на коса, Виктория застана пред обектива на фотографа Влади Балевски за специална фотосесия с новата си визия. Удълженията, които й постави топ коафьорът Вили Боршукова, са в натурален светло кестеняв цвят. В сесията виждаме Виктория с прекрасна плитка и екстравагантно разчупен кок, които показват разнообразието от прически, възможни с удължената коса.

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Great Lengths използва само 100% естествена човешка коса с най-високо качество и затова кичурите за удължаване могат да се третират по същия начин, както и естествената коса. Основните цветове, които предлага марката за сезона са натуралните руси, кестеняви или натурално кестеняви. Дължината, разбира се, е най-доброто предимство на Great Lenghts, като максимално за удължителите тя е 65 см.
Преди да стане лице на Great Lenghts България Виктория Джумпарова е била модел и на френския представител на световната марка – „мерцедес” в удължаването на коса. Не случайно световните знаменитости Дженифър Лопез, Катрин Зита Джоунс, Мадона, Кристина Агилера, Бритни Спиърс и много други също са модели на Great Lenghts. При връчването на наградите Оскар тази година Бритни Спиърс и Дженифър Хъдсън се появиха с дълги коси и бляскави прически, постигнати с помощта на марката Great Lengths.

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Бляскавата визия на звездите по време на Оскарите е чудесен пример за бъдещите абитуриенти, но тя се постига с помощта на екип от професионални стилисти, фризьори и гримьори. Затова всички, които искат да изглеждат наистина добре на своя бал, е важно да се доверят на професионалистите и техните съвети. Ето какви са и  предложенията на топ коафьора Вили Боршукова за абитуриентите. Тя направи демонстрация на пет актуални прически за предстоящите балове:

1. Double twist – двойна плитка – за разлика от обикновената плитка се прави само с два кичура; лесна и ефектна, подходяща за дълга коса.

2. Панделка в стил „Лейди Гага” – прави се от самата коса и е интересен, закачлив акцент за свежа младежка визия.

3. Леко прибрана коса – върховете се повдигат и се прикрепват върху основата на косата; прическата е по-официална и ефектът при нея се получава от контраста на по-светлите върхове върху по-тъмните корени на косата в стила „Омбре”.

4. Прибрана коса с допълнителен кок – прическа подходяща, както за по-къси, така и за дълги коси.

5. Прибрана коса с допълнителен ретро бретон в различен цветови нюанс.

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

Водеща тенденция при косите за сезона е новият стил „Омбре”, при който върховете на косата са в различен цвят от този в корените. Най-подходящи за актуалния ефект са топлите и меки цветове, като се започва от по-тъмно в корените към по-светло при върховете на косата. Цветове за пролетта и лятото са бежовото и пясъчното. За късите коси е актуална прическата „боб” – традиционна и семпла фризура за права и къдрава коса. При дългите коси остават актуални ретро прическите, като ново при тях е плътният бретон, силно завит навътре, тип 40-те години. Модерни са ефирните и спортно-елегантните прически, свободният и неангажиращ кок, както и рошавите плитки – всичко, което придава свежа младежка визия. Строгите официални кокове остават на заден план.

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прическиВиктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прически

При грима са актуални свежите и светли цветове – лилаво, розово и златисто-кавяфо, които са много подходящи за кафявите очи.  При избора на рокля в сиво или синьо трябва да се внимава със същите цветове при грима, за да не се претоварва визията. На мода са плътните, а не тънките (силно оскубани) вежди.  Специално при абитуриентите тенът на лицето трябва да бъде много добре изравнен, заради чувствителната кожа, която в повечето случаи има следи от акне. Трябва да се изравни и тена между лицето и врата, за да не се получават комични ситуации. Основният съвет на топ коафьорът Вили Боршукова към абитуриентите е: „Не бъдете себе си – доверете се на стилистите!”

Виктория Джумпарова представя пет актуални абитуриентски прическиСнимки от демонстрацията в салон „Магама”:

1. Вили Боршукова и Виктория Джумпарова в салон „Магама”.
2. Виктория Джумпарова позира с удължена коса на Great Lenghts.
3. Виктория Джумпарова с двойна плитка - Double twist.
4. Виктория Джумпарова с панделка в стил „Лейди Гага”.
5. Виктория Джумпарова с с допълнителен ретро бретон.
6. Виктория Джумпарова с леко прибрана коса.
7. Виктория Джумпарова с прибрана коса с допълнителен кок.
8. Вили Боршукова и проф. Любомир Стойков.

Фото: © Антон Марков

9. - 12. Снимки от фотосесията на Виктория Джумпарова за Great Lenghts.

Фото: © Влади Балевски

Снимки от фотосесията на Виктория Джумпарова за Great Lengths с фотограф Влади Балевски – за грима на Виктория се погрижиха от салони „Магама”, а тоалетите бяха осигурени от бутик „Карина”.

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine