Ателие Симон ще представи абитуриентската си колекция 2013

На 15 февруари 2013 в Дипломатически клуб "Глория Палас" в рамките на коктейл с благотворително ревю под надслов "Любов за всички", Ателие СИМОН ще покаже част от абитуриентската си колекция 2013.

Организаторите на тази инициатива са два младежки Ротари клуба - Интеракт София-Тангра към Италианския лицей и Инеракт София-Балкан към 164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес". Целта на коктейла е да бъдат събрани пари за закупуване на лекарства за домове за деца, лишени от родителски права.

Богатство на естествени материи, прецизна кройка и фини френски дантели е отличителния знак в новата колекция на Atelier SIMON. Не са пренебрегнати и световните тенденции за използване на много блясък и светлина със златисти и сребристи отенъци. Тази колекция може да задоволи изискванията и на най-взискателните млади дами.

Ателие Симон ще представи абитуриентската си колекция 2013

Като признание и благодарност към своите клиенти и почитатели на марката SIMON Гергана Симеонова създаде уникалната авторска колекция бижута от камъни „Swarowski”, които са естествено допълнение към всеки един от моделите. Уникалните цветове и форми на кристалите по изключителен начин се съчетават с абитуриентски рокли, за да отразят неповторимостта и романтиката на всеки красив празник.

Тези тоалети можете да откриете в бутика на фирмата в центъра на София.

Снимка:

Елегантна дълга рокля на Ателие Симон в златисто и черно, изработена от релефна тафта "Шанел" и фин черен тюл, декорирана с черна дантела.
Фото: Сп. Булка