Дълготраен маникюр с гел лак - вече възможен и у дома с Red Carpet Manicure

Постигането на дълготраен маникюр досега беше постижимо само в салоните за красота! От съвсем скоро вече можете да постигнете безупречен вид на ноктите си за седмици наред в уюта на вашия дом, без помощта на професионалист.

През 2009г, едва преди 4 години, световноизвестният и многократен световен шампион по ноктопластика - Дани Хейл, представи пред маникюристите първите в света гел лакове в познатия към днешна дата вид - в бутилка, с консистенция на лак и индивидуална четка. Тогава събитието предизвиква истинска революция в професионалната ноктопластика и променя професията изцяло.

Дълготраен маникюр с гел лак - вече възможен и у дома с Red Carpet Manicure

Към днешна дата вече почти всяка жена вече е чувала или изпробвала качеството и предимствата на гел лаковете... А в салоните за красота, клиентите определено предпочитат да им бъде направен маникюр с продукти, който ще й осигурят 3 седмици безупречен маникюр и блясък на ноктите през цялото време, независимо какво прави с ръцете си в своето забързано ежедневие.

През 2012 година, подобно на историята от 2008г., Red Carpet Manicure предизвикват световен фурор с представянето на система гел лакове за домашна употреба. Първоначално в Америка и Япония, а по-късно в Англия и още няколко европейски държави, Red Carpet Manicure се доказват като най-високо качество продукти и марка гел лакове номер едно на масовия, крайно-клиентски пазар. 

Риана

Дълготраен маникюр с гел лак - вече възможен и у дома с Red Carpet Manicure

За краткото си присъствие на пазара (само една година), RCM вече е с признание от медиите и носител на престижни награди:
– Най-добър продукт в категория “Направи си сам” за 2012г.
- Награда на списание “Health”в категория за „Най-иновативен продукт” за 2012г. в категория „Маникюр”.
– Награда за най-добър продукт за маникюр в категория „Направи си сам” за 2012 г. в списания за здраве и красота в САЩ.
- Red Carpet Manicure бе отличена и с приз "Най-добър продукт, пуснат на пазара през 2012г.", в категория "Продукти за масова употреба" на списание BEAUTY INC, САЩ.
С многото успехи, които вече са постигнати, продуктите се доказаха и утвърдиха само за една година.

Дълготраен маникюр с гел лак - вече възможен и у дома с Red Carpet ManicureДълготраен маникюр с гел лак - вече възможен и у дома с Red Carpet Manicure

През 2012-та година Red Carpet Manicure бе предпочитана марка за продукти за маникюр, зад кулисите на редица световно известни събития:
- Американските музикални награди "Грами";
- Седмици на модата в Англия - London Fashion Week;
- Седмици на модата в Ню Йорк - New York Fashion Week;

Дълготраен маникюр с гел лак