Caramella fashion представи новата си колекция и линията "Мама и дама"

С пищна модна фиеста на 26 януари 2013 г. в хотел Шератон, София стартира промоцията на новите енергийни напитки F18 и F88, собственост на модната марка Fashion TV.

Българската марка Caramella fashion беше сред малкото одобрени да представят своите нови модни колекции на звездното събитие, наблюдавано на живо от VIP личности в света на модата и забавлението.
На подиума бляскавите женствени облекла на Caramella Fashion представиха топмоделите Виктория Джумпарова, Ива Атанасова, Кремена Карауланова, Симона Кръстева и др.

Caramella fashionCaramella fashion

С появата на първия модел залата избухна в аплодисменти, които съпътстваха цялото ревю. Кулминацията настъпи, когато дефилираха моделите от най-новата модна линия на марката "Мама и Дама" – еднакви тоалети за дами и техните малки дъщери.

Caramella fashion

На събитието бяха поканени избрани български модисти, журналисти и светски личности, като с присъствието си блестяха Наско Сираков и неотразимата Илияна Раева. Събитието уважи и Николета Лозанова - лице на фешън енерджи напитката.

За доброто настроение на гостите се грижиха певицата от българския ExFactor Нора и младата звезда Елизабет, които поддържаха  настроението и високата класа на събитието с перфектни изпълнения.

Caramella fashionCaramella fashion