Български топмодели атакуват Fashion Energy Party на FTV

Никлета ЛозановаТопмоделите Виктория Джумпарова, Ива Атанасова, Симона Кръстева - супер модел на България, Мистър България 2012 Мартин Иванов, Мистър Менхънт 2012 Даниел Георгиев, първи Менхънт подгласник Георги Киряков, топмоделът Али Алиев - 7-ми по красота в Менхънт интернешънъл в Корея, са само малка част от лицата, които ще имаме възможност да видим в ревюто за официалното представяне на новата енергийна напитка F 88 F и F 18, собственост на световния моден лидер Fashion TV.

Рекламно лице на напитката за България е Николета Лозанова, която пристига специално за повода от чужбина. Очарователната Николета, която изглежда зашеметяващо приключи специалната си фотосесия пред фотообектива на Вили Каймаканова. През февруари лицето на Лозанова ще грее и от световния tv ефир на FTV, когато стартира и рекламата на енергийния елексир.

Порция мода довечера ще ни предложат в столичния хотел Шератон луксозните пуловери Аристократ, мъжкият еталон MSUIT, дизайнерските  облекла на Sugarfree и ултрамодерните Moonstone.

С гордост родните модни дизйнери  Димка Шаламанова от EVIS   и Цветомила Маринова от Caramella fashion ще представят топ актуалните линии при дамите с доза екстравагатност и чар.

Световният моден канал официално стартира в България преди 3 години, но през 2013-та щафетата успешно продължават от  ФЛЕД България и ПРофайл.

В пълна дискретност се пази и гостуването на Мишел Адамс - собственик и създател на Fashion TV през лятото на 2013-та година в България. 

"Повече от щастлив съм, че се отдава възможност да представяме българската мода по света, а и оттук да покажем и рекламираме страната ни положително и с усмивка", коментира старта на своята работа с FTV модният специалист Наско Лазаров пред медиите.

Режисьор и хореограф на продукцията е Боян Караиванов, който има зад гърба си над 2000 модни спектакли у нас и зад граница. Екип на FTV ще заснеме всеки детайл около подготовката, както и моменти от работата на топкоафьора Гого и  неговия 30 членен  екип от Акадмия Арлет.

Серия от модни F 88  партита предстоят през 2013 та във Варна, Стара Загора, Благоевград, Кюстендил, Видин, Монтана, Лом и Бургас.