Мис България Юлия Юревич засне фотосесия с романтични сватбени рокли за 2013

Дизайнерката София Борисова е готова със своите най-нови предложения за предстоящия сватбен сезон 2013 г. и за представянето им се довери на своята приятелка и модел Юлия Юревич. За грима се погрижи известният гримьор Цецо Андреев.

"Нарекох тази колекция ЮБИЛЕЙНА (anniversary collection) и е много специална за мен, тъй като е посветена на 20-годишнината от създаването ма моята марка Romatika Fashion. Колекцията се състои от 20 романтични, феерични, елегантни и излъчващи съблазън рокли. Създадени от естествени материи и луксозни, разнообразни и цветни дантели, с подчертана уникалност на кройките и вариации в дължините им", сподели София Борисова за Fashion.bg.

Romatika Fashion

Romatika Fashion

Romatika Fashion

Дизайнерката налага втори цвят в роклите си от нежно екрю, а именно - цвят сьомга и бледо резеда. Асиметричният елемент е един от акцентите в сватбените тоалети. Често срещани са панделките с голямо цвете на талията, както и богати фусти от много фин тюл. Испански воали с много фини дантелени орнаменти и кройка допълват романтичната визия на бъдещата булка. Това е първата колекция, в която всяка рокля носи свое име, следвайки тази световна модна тенденция при булчинските рокли. Цялата сватбена колекция ще бъде показана на предстоящия юбилеен ревю-спектакъл, по случай 20-години от създаването на марката Romatika Fashion на 5 февруари. 

Romatika Fashion

"Колкото по-различни и оригинални сте в избора си на сватбената си рокля, толкова по-модерни ще бъдете", допълва София Борисова.

Фотограф на фотосесията е Диляна Флорентин.