Bridal Fashion за пета поредна година с ексклузивно участие на Balkanica Wedding Expo

Bridal FashionОт пет години българската фирма Bridal Fashion участва ексклузивно на най-голямото сватбено изложение в България - Balkanica Wedding Expo, което тази година ще се проведе на 19 и 20 януари в хотел „Шератон”.

Фирмата е двоен премиум дилър на испанския гигант Pronovias  и изключителен представител на My Lady, Enzoani, Atelier Aimee, Maggie Sottero и Jovani.

Всяка година Bridal Fashion представя тоалети на сватбеното изложение, като миналата година бяха показани шедьоврите на английските дизайнери Vivienne Westwood и Mark Lesley, а тази година ще се акцентира върху американските дизайнери в Bridal Fashion - Maggie Sottero и Jovani.

Отново едни от най-красивите носителки на короните Мисис България – Елена Караколева, Паолина Петракиева, Галина Недялкова, Катя Роуз и Йордана Димитрова ще се потопят в блясъка на колекция 2013, вдъхновена от последния филм за Джеймс Бонд – SKYFALL, а петте красавици ще влязат в образите на героините на всички филми за прочутия агент до момента. Заедно с тях модели, начело с актьора Иоан Карамфилов ще представят смокинги на френската фирма Cacharel.

Bridal Fashion

Красивата шатра от ковано желязо в златно и черно (цветовете на Джеймс Бонд) и цялото оборудванене ще бъдат предоставени от фирма Premium style - официален вносител на най-големите италиански фирми за луксозно обзавеждане – VG Santa Gostino, Visiоnaire/Ipe Cavalli, Novellini, Bisazza, Catalano.

Bridal Fashion

Нека бъдещите булки заповядат в шатрата на Bridal Fashion, където ще получат не само пълна информация за последните тенденции в булчинската мода, но и талони за отстъпки в бутиците на фирмата.

Bridal FashionBridal Fashion