Пипа Мидълтън позлати фирма за производство на чанти

Пипа Мидълтън позлати фирма за производство на чанти Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята на Кеймбридж, се превърна в шестица от тотото за фирмата за производство на чанти Modalu, след като се появи с неин артикул, струващ 195 паунда. Преди кралската сватба оборотът на компанията е бил 1 млн. паунда, днес е 11 000 000, съобщава в. "Дейли мейл".

"В бизнеса съм от 25 години", разказва пред вестника Майк Хискок, директор по мениджмънта на доскоро малката фирма, базирана в Съри. "Но не съм виждал такъв взрив на продажби като този, след като Пипа се появи с нашата чанта. За 24 часа линиите ни за поръчки бяха задръстени от хора, които питаха къде могат да си купят артикула. Продажбите скочиха от 10 000 паунда на месец на 500 000".

От фирмата просто не знаели как да се отблагодарят на Пипа. Единственото, за което се сетили, било да произведат четири уникални чанти от модела в различни цветове, дискретно изписали на тях името на неочаквания си "рекламен агент" и ги подарили на Пипа. В момента във фабриката на фирмата, която е в Ченай, югоизточна Индия, работят вече 250 души, като 100 от тях произвеждат само "чантата на Пипа". БГНЕС