Тайната за красотата на Наоми Кембъл

Наоми КембълСветовноизвестният супер модел Наоми Кембъл не старее благодарение на пълноценния прием на витамини.

Мнозина се опитват да разберат как черната перла на модния подиум не само, че не остарява, но и с всеки изминал ден изглежда все по-добре. По всичко личи, че времето няма власт над нея, а това се дължи на ежедневния прием на витамини, които забавят процеса на стареене с 48%.

Сред почитателите на витаминозните терапии са Хелена Кристенсен, Лора Бейли, Джесика Бийл и певица Дани Миноуг. Изследването, проведено от бразилска дерматологична клиника, показва, че 12 месеца на постоянно приемане на витамини намалява бръчките с 30%. Кожата е с 42 на сто по-гладка и блестяща. В тестовете участват жени между 30 и 60 години, които пиели големи дози антиоксиданти, витамин С, цинк и ликопен, който се извлича от кората на домати.

Актрисата Джесика Бийл смята, че кожата е отражение на вътрешното здраве. Затова тя обръща сериозно внимание на лицето. Наоми Кембъл, известна със своята сияйна кожа, признава, че битката с времето й струва много усилия, но си заслужава, защото тя изглежда години по-млада. БГНЕС