Годишни награди за фризьорство Coiffure Beauty

Списание Coiffure Beauty със съдействието на салон Магама и салони Арлет организират – Годишни награди за фризьорство „Coiffure Beauty”.

Турнирът за купата на Coiffure Beauty ще се проведе на 17 март (събота) 2007 г. от 10 часа в Кемпински Хотел Зографски в София. Състезанието ще даде възможност на максимален брой фризьори от цялата страна да покажат в състезателна обстановка както уменията си, така и модните тенденции за сезон 2007 г. Те ще бъдат оценявани от международно жури: топкоафьори от Европа.

Състезателите ще имат възможност да участват в няколко категории: Булчинска прическа, Вечерна прическа, Дневна прическа, Дамска и мъжка салонна прическа, Изработка на кок, Състезание за грим. Зрителите ще могат да се насладят на зашеметяващи шоу програми на специалните гости от Италия, Испания и Франция както и да посетят щандовете на едни от най-известните фирми в областта на фризьорството, козметиката и маникюра - лидери на българския пазар. В заключителната част на програмата ще видим шоу програми на едни от най-известните салони за красота в Бълагария: салон Магама и салони Арлет-(организатори и на събитието).

Кулминация на деня ще бъде връчването на призовете в съответните категории, както и обявяване на номинациите за Коафьор на годината, Артистичен тим и Дизайн на фризьорски салон. Гости на състезанието ще са изявени български коафьори като Васил Атанасов, Митко Дамов, Васил Михайлов, Гого така и вип гости от българския елит.