Най-запомнящите се модни тоалети за 2012

Анджелина ДжолиВсяка година светът на знаменитостите шокира с нови тоалети, различни визии и неповторими комбинации, които ги открояват под прожекторите. Стилистите съставиха списък с най-забележителните модни моменти за изминала година.

На първо място в класацията е актрисата Анджелина Джоли на церемонията по връчването на наградите "Оскар". Дълбоката цепка на черната рокля на звездата се запамети в съзнанието на мнозина.

Двуцветните рокли на Стела Макартни стана нашумяла тенденция, която се хареса на редица известни личности. Облеклото на агент 007 също се превърна в хит. Без да осъзнава актьорът Даниел Крейг въведе нова мода сред мъжете на семпли и елегантни костюми. Прическата на Майли Сайръс си заслужи място в класацията. Смелата идолка зарадва почитателите си с драстична промяна на легендарния детски образ на Хана Монтана. По време на изборите в САЩ Мишел Обама и Ан Ромни направиха впечатление с еднаквите си по цвят дрехи, но най-вероятно двете кандидат първи дами просто са използвали услугите на един и същи дизайнер. БГНЕС

Снимки:

1. Брад Пит и Анджелина Джоли

2. Майли Сайръс

Майли Сайръс