Избраха новите БГ модни икони за 2012 година

Силвия Стоянова

Лили Иванова, Александра Раева, Анелия, Орлин Павлов и д-р Ангел Енчев – това са най-елегантните българи за 2012 година според класацията на популярното електронно списание „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков.

Новите носители на приза “БГ Модна икона” за 2012 г. бяха избрани след онлайн гласуване на читателите на списанието, на експертна комисия от 40 водещи лайфстайл журналисти и редакцията на списанието. Основните критерии за избор на най-елегантните българи са: изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех. Във връзка с класацията проф. Любомир Стойков сподели: „Стилът и публичното поведение са от решаващо значение в живота ни. Радвам се, че колегите журналисти и нашите онлайн читатели дадоха своя категоричен вот за красотата и елегантността. Честито на победителите!”.

Лили Иванова

Церемонията за връчването на наградите и коктейлът ще се състоят на 12 декември (сряда) във „Витоша” Парк Хотел. В ревю-спектакъл непосредстевно преди официалната церемония ще бъдат показани и най-новите колекции на FEDE fashion studio, MOHITO и Annabel Atelier. 

Александра Раева

Класацията „БГ модна икона 2012” се провежда за четвърта поредна година. Досегашни носители на високия журналистически приз за елегантност са били: Цветелина Бориславова, Миро, Диана Любенова, Димитър Бербатов и Юлияна Дончева за 2009 г., Гала, Владимир Карамазов, Елена Петрова, Калин Врачански и Валентина Войкова за 2010 г., Деница Атанасова-Гергова, Васко Василев, Мария Илиева, Евгения Калканджиева и Владимир Ампов – Графа за 2011 г.

Анелия

Снимки:
1. Лили Иванова
Фото: © Васил Къркеланов
2. Александра Раева
Фото: © Костадин Кръстев-Коко
3. Анелия
Фото: © Костадин Кръстев-Коко
4. Орлин Павлов                      
Фото: Личен архив
5. Д-р Ангел Енчев
Фото: © Йозеф Зидаров

Орлин Павлов

Д-р Ангел Енчев