Тайните за здраве и красота на Парис Хилтън вече и в България

* Тв звездата Николай Георгиев представя нанотехнологията на 27 ноември в София

Парис ХилтънНашумялата в световен мащаб нова технология за здраве и красота, използваща свойствата на анионите, ще бъде представена и у нас на 27 ноември в Планет Клуб София. Популярният водещ Николай Георгиев ще издаде тайните на холивудските звезди и лечебните свойства на отрицателно – заредените йони (аниони), както и огромните възможности за тяхното приложение в сферата на здравеопазването. 

Неотдавна милионерската дъщеря Парис Хилтън направи световна презентация на анионовите превръзки от серията "Win Care" на китайската компания "Winalite" и техните лечебно-профилактични и оздравителни свойства. Тяхното създаване е резултат на многогодишни научни изследвания в областта на високите технологии в направление на грижа за здравето и продължение на живота. Тайната на техните здравословни свойства е в специално разработения АНИОНОВ ЧИП. Секретната технология, патентът на изобретението и производството на чипа принадлежат на "Winalite".

Едно от главните изисквания – достъп на въздух, не може да изпълни нито една известна компания с аналогична продукция, тъй като външния слой на превръзките представлява лента, непроницаема за въздуха. При използването на обикновени превръзки се създават условия за развитие на анаеробни бактерии. Те се развиват в безкислородна среда. Има идеални предпоставки за развитие на инфекции – отсъствие на кислород, оптимална температура /на човешкото тяло/ и богата хранителна среда, във вид на биологични отделяния . В такива условия 1 ( една ) бактерия възпроизвежда след 6 часа 25 000 дъщерни клетки ! При това е известно, че фактическото количество на тези микроорганизми винаги е значително повече. Продукцията на компанията "Winalite" твърдо стои на трите основни принципа на женската репродуктивна хигиена – сухота, чистота и достъп на въздух. Превръзките на компания "Winalite" не само обезпечават вентилация, достъп на въздуха, но и - активно генерират йонизиран кислород с повишена физико-химическа активност в сравнение със свободния (обикновен ) кислород във въздуха, а също - генерират мощен поток от аниони, убиващи не само бактериите, но и много форми на вируси.

Снимка: "Winalite"